Despre noi

       

EuROBB Energy S.A. este o societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, înfiinţată la finalul anului 2011 odată cu reglementarea sistemului de sprijin pentru producătorii de energie din surse regenerabile, care oferă servicii de consultanţă, proiectare, audit energetic, studii de fezabilitate.

Suntem o organizaţie tânără şi dinamică, formată în jurul unui grup entuziast de consultanţi cu experienţă tehnică, juridică, financiară şi managerială, specialişti în inginerie, vânzări şi marketing. Împreună, personal propriu şi colaboratori, învăţăm şi ne perfecţionăm alături de parteneri de afaceri profesionişti, cu experienţă în domeniul fotovoltaic, ingineri, designeri calificaţi, electricieni,etc.

Dezvoltăm colaborări comerciale şi parteneriate de afaceri cu producători şi furnizori activi de servicii de renume din Europa şi Asia, pentru a satisface cerinţele actuale şi viitoare ale pieţei. Furnizăm produse de înaltă calitate, componente şi echipamente fotovoltaice performante pentru sisteme fotovoltaice complete. Concepem soluţii personalizate, care să satisfacă nevoile şi exigenţele tuturor clienţilor noştri, interesaţi de domeniul fotovoltaic.

Realizăm instalaţii la cheie montate pe acoperiş şi la sol, din faza de proiectare până la punerea în funcţiune a instalaţiei, atât pentru sectorul privat – rezidenţial şi comercial, întreprinderi şi ferme agricole, cât şi pentru sectorul public.

Echipa de specialişti urmăreşte utilizarea eficientă a tuturor resurselor spre obtinerea unor economii considerabile, astfel asigurându-se o dezvoltare durabilă competitivă.

CU CE NE OCUPĂM ?

  • Audit energetic
  • Studii de fezabilitate în domeniul eficienței energetice
  • Implementarea soluțiilor oferite de studiile de eficiență energetică
  • Iluminat cu tehnologie LED, interior și exterior – apartamente, case, sedii de firmă.
  • Instalații (parcuri) fotovoltaice pe hale industriale
  • Instalații fotovoltaice pentru utilizare casnică
  • Suport obținere finanțare pentru implementare proiecte.